Nyheter
För senaste nytt besök vår instagram
 @minabellescats
《 


2023-05-13
 
Idag blir min Ina 7månader. Det är så kul och spännande att följa hennes utveckling! 


2022-12-11

Nu är det bestämt! Jag blev inte utan hona så länge som var tanken från början då min mamma (Stjärndrömmens katteri) fick en dunderkattunge.. Lilla Fridolina är en ljus och söt chinchilla som vi inte kan släppa. Hon kommer att kallas för Ina 🤍 


2022-04-10

Nu har båda mina honor Lycka och Rose flyttat till sina nya hem ❤️


2021-11-08

Jag blev i september-21 mamma till tvillingtjejer 🍒 och som ni nog kan förstå så kommer dom att ta mycket av min tid framöver. Därav har jag valt att pausa ett tag tills jag känner att jag har tiden igen och 100% att ge till mina katter, som dom behöver och förtjänar! 

Som tur är föder min mamma också upp så jag
hänvisar alla dit sålänge. Vi har avlat efter exakt samma linjer. Besök gärna hennes hemsida!
(Klicka på bilden nedan för att komma direkt till hemsidan) 


2021-09-07

I helgen flyttade alla mina fem små ulltussar till sina nya familjer. Önskar er alla stort lycka till med godingarna 🥰


2021-08-08

Mina godingar är nu hela 8v gamla! Tog nya bilder på dom igår som finns att se på vår instagram @minabellescats och några här på hemsidan. 
Fyra av kattungarna är nu tingade. 


2021-07-18

Har idag tagit 5v bilder på E-kullen. De är sååå söta!
Har mailat några tidigare intressenter men jag förstår att man inte har stenkoll på sin mail nu i semestertider. Ser ni detta så ta en kik i er inkorg 😊 Går också bra att nyanmäla intresse för kattunge. Denna kullen finns samt en kull på 3 kattungar hos min mor Åsa på S*Stjärndrömmens.


2021-07-03

Nu finns det nya 3v bilder på kattungarna!
Jag skall börja kontakta alla tidigare intressenter nu. Vid intresse av en kattunge, maila! (läs först all info under ”Kattköp”)


2021-06-26

Idag är kattungarna 2 veckor gamla! De har alla öppnat ögonen och börjar bli mer rörliga i bolådan. Snart dags att bygga liten hage ☺️


2021-06-19

Nu finns det 1 veckas bilder på kattungarna som alla fått sig ett namn!  


2021-06-17

Den 12/6 föddes vår efterlängtade E-kull!
Inom kort kommer mer info på ”Kattunge/Planer-sidan” ☺️ 


2021-05-02

Jag vågar nu hoppas på att Lycka är dräktig. Hon har röd/rosa tuttar och jag tycker att hon känns lite stum i magen. Men hon har lurat mig förr och Lotus är som sagt ung och oerfaren. Håller alla tummar att vi blir med smått här i Juni-månad!  


2021-03-24

Ikväll har Dahlia flyttat till sin nya familj. Jag önskar dom stort lycka till med lilla pärlan 🥰 


2021-03-14

Imorgon blir lilla Dahlia 12v gammal och kommer senare i veckan att flytta till sin nya familj! 


2021-02-20

Här börjar jag planera för vår-kullen. Lycka och Lotus bor nu ihop och jag hoppas på några lyckade parningar vid nästa löp. Lotus är ung och oerfaren så vi får ha lite tålarmod. Längtar till att Lycka ska få bli mamma igen, hon har nog längtat också.  


2021-01-28

Ikväll hade vi besök av ett gulligt par här ifrån Tyresö så Dahlia är nu Tingad! 


2021-01-10

Dahlia blir hela 3 veckor imorgon. Är hon inte söt så säg 💖


2021-01-04

Hej folket! Hoppas att alla haft en bra start på det nya året.

Elton har flyttat till sin nya familj strax innan nyår. Allt går bra och han får massvis med uppmärksamhet som ensamkatt! Rose fick ju sina bebisar 21/12 och förlossningen gick bra. Bebisarna hade bra födelsevikter och gick upp stadigt de första dygnen.  Runt dygn fem börjar hanen stanna av i vikt och för att komma till saken så somnade Darius in i fredags. Alltså är det bara lilla Dahlia kvar i denna kullen nu. Ibland fungerar inte vissa kombinationer man verkligen hoppats på. Som tur är finns nu Lotus här och börjar visa intresse för Lycka.
Finns nu bild på sockersöta Dahlia (2v idag) under "Kattungar/Planer".


2020-12-24

God Jul önskar vi er alla 🎅🏼🎄💫 


2020-12-22

Nu är dom här! Två stora och pigga bebisar föddes igår, under måndagen 21/12, en hane och en hona. Jag är så lycklig 🥰


2020-12-12

Om en vecka har vi förhoppningsvis kattungar här, som jag längtar!!!
 
Vill gå ut med att vi inte kommer att ta emot några kattungebesök här pga den rådande pandemin. Känner att jag vill minimera risken att bli smittad/smittas. Hoppas att folk har förståelse för detta beslutet. Känns viktigt i dessa tider och tror att de flesta håller med. 
Jag kommer som vanligt att uppdatera på mina sociala kanaler, dvs: Instagram, Facebook och här på hemsidan så gott det går. Därefter får man som köpare välja att tinga en kattunge.


2020-11-15
Nu var det väldigt längesedan jag uppdaterade här. Det är mycket som har hänt så en kort catch-up kommer här: Lilla Cornelius har ju flyttat till sin nya familj och allt går bra för honom, han är lika gosig/busig där. Och pussas massor som han gjorde här.
Ralf har tillfälligt flyttat till en vän där han nu bor som ensamkatt med henne som jobbar hemifrån. Han verkligen stormtrivs där och dom har det verkligen så bra ihop. Myser gärnet varenda dag! Han är där just nu för att det skulle vara en avlastning för mig som har haft fullt upp på mitt jobb då kollegan var med om en bilolycka för några veckor sedan. Nu ska jag ta mig en riktig funderare på vad som blir bäst för Ralf framöver.
Rose är troligtvis dräktig. Hade tagit beslutet att låta båda mina tjejer vila upp sig men då Rose har löpt så otroligt intensivt (sedan Cornelius fortfarande bodde kvar) så tog jag beslutet att släppa in henne till Milo. Hon och Milo trivs så bra i varandras sällskap, det är så gulligt att se när dom ligger och gosar! Rose fick ju till slut bara lilla Cornelius att ta hand om i sin senaste kull så jag tycker att hon är i så pass bra kroppslig kondition för att paras så tätt inpå. Nu i efterhand var det helt rätt beslut, hon är nu lugn, tillfreds och njuter av att hon (förhoppningsvis) är dräktig. Hon var en jätteduktig mamma till sin första kull.
En sista ändring som skall ske här är att vi bestämt oss för att behålla Lotus som vår nya avelshane och därmed omplacera underbara goa Elton. Mer info om honom kommer här på hemsidan i veckan. 
Vid seriöst intresse maila: lisastjarnstrom@live.se


2020-09-21
Min minsting Cornelius är idag 9 veckor gammal, tiden springer iväg känner jag nu! Har idag fotat honom som ni finner under "Kattungar/Planer". I samma kategori hittar ni uppdaterad information om våra framtidsplaner.


2020-08-30
Idag hade vi trevligt besök, vilket resulterade i att charmtrollet Cornelius nu är tingad!


2020-08-23
Idag fyller vår älskade Ralf hela 5år! Det firas med massa lek, gos och såklart något smarrigt till kvällen.
Nu finns 5V bild på Cornelius under kattungar/planer. 


2020-08-22
Har idag lagt in våra nya grabbar i Kattgalleriet. Mer info kommer inom kort.


2020.07.28
Nu finns det nya bilder på kattungarna, 1 vecka gamla idag!


2020.07.22
Nu är SE*Minabelles C-Kull äntligen här! 20-07-20 föddes dom 💖  Det blev en shaded hane och en chinchilla hona. Mamma Rose och båda bebisarna mår bra. De går upp bra i vikt och Rose tar hand om dom duktigt.


2020.07.19
Här går vi i väntans tider. Rose är fullt gången och kan föda vilken dag som helst nu!


2020.06.27
Här är allt lugnt med enbart vuxna katter i hushållet. Alla mår bra! Trots värmen.
Min goa Rose är dräktig, hon är beräknad att få sina små om ca 3V. Har planerat detta noga så jag har min semester när det är dags för henne att föda. Tur att jag har så fina kollegor som låter mina katter styra min semester, och att de t.o.m gick med på att ändra på sin. Dom vet vad mina katter betyder för mig 💕 är väldigt tacksam för det. Tror ni jag längtar? Svar JA!


2020.06.19
Vi önskar alla en trevlig midsommar och en riktigt härlig sommar!


2020.06.14
Igår flyttade min goa Brago till sitt nya hem. Det blev en lång bildfärd men resan gick jättebra och Brago ser redan väldigt trygg och hemma ut hos sin nya familj. Han har hittat sin kattkompis och med små steg blir de allt modare runt varandra. Stort lycka till med denna underbara killen nu! 💙 


2020.06.06
Idag är min underbara kille Brago 18.v gammal och det firar med att han blivit Tingad. Äntligen har det perfekta hemmet för honom dykt upp! Han kommer att flytta nästa helg och kommer att bo nere i Skåne. I nya hemmet finns en kattkompis vid namn Silvia. Han kommer få det så bra!


2020.05.31
Igår var det dags för min fina Begonia att flytta. Har fått några filmsnuttar och många uppdateringar och allt verkar gå superbra redan! Känner mig som en stolt "kattmamma". Stort lycka till med lilla prinsessan Lena (S*Ma'Chillas katteri) ska bli så kul att följa hennes utveckling!
Malva födde igår två små ulltussar, en hona och en hane. Stort grattis till min mamma Åsa på S*Stjärndrömmens till alla vackra bebisar som fötts där. Mer bilder och vidare uppdateringar kommer finnas på hennes hemsida alt min instagram framöver.


2020.05.16
Jag har nu tagit beslutet att sälja fina Brago till sällskap 
Gå in under Kattungar/Planer och läs mer. Vid intresse är ni välkomna att skicka ett mail till lisastjarnstrom@live.se 
Lilla söta Begonia bor än så länge kvar här i väntan på att flytta till sitt nya hem. Närmare bestämt till min uppfödare och vän Lena. Vilket hon skall göra om ca två veckor. Så länge njuter jag av att ha henne kvar hos mig då hon är en så himla härlig och mysig tjej att ha och göra med.


2020.05.01
Igår flyttade min goa Bartolomeus till sitt nya hem! Har fått små uppdateringar igår samt idag och det går jättebra. Tror att han kommer passa in superbra i sin nya familj 💙 Stort lycka till!


2020.04.18
I onsdagsnatt föddes tre små trollungar i Skåne hos min mamma Åsa.
Maya födde två hanar och en hona. Stort grattis! 💖
Ni kan se fler bilder och läsa mer om dom på hennes hemsida inom kort.


2020.04.05
Kattungarna fick tidigare i veckan första vaccinationen och det gick jättebra. Stora, fina bebisar som fick mycket beröm. Pappa Milo var också med för påfyllning av vacc.
Igår blev kattungarna 9.v. Har lagt in lite nya bilder idag på busfröna!


2020.03.25
Ikväll hade vi trevligt besök av en familj från Järfälla. De föll lite extra för charmtrollet Bartolomeus så han är nu tingad! I hemmet finns redan en 1årig katt som heter Wera. Det känns väldigt kul att han hamnar hos en stor familj där det också finns en kattkompis han kan busa med. Det kommer bli kanonbra!


2020.03.22
Ber om ursäkt för att jag varit dålig på att uppdatera, men med ett nytt heltidsjobb så har mycket fokus legat där.
Nåväl! Idag fotade jag kattungarna som nu är 7 veckor gamla. Tiden springer iväg och dom växer för varje dag som går känns det som. Dom bor nu i en stor hage de lätt kan springa runt och busa gärnet i. 
Nästa vecka har vi ett inbokat besök där en familj skall komma och kika på killarna!
Måste tyvärr också meddela att min Rose inte fick några bebisar som vi hade hoppats på . Vi trodde helt klart hon var skendräktig då hon knappt gått upp i vikt och hade en väldigt liten mage. De visade sig att något hade hon i magen fram till födslodagen 
(tyvärr inte vid liv). Nu ska hon få återhämta sig ordentligt och bli överöst av kärlek så gör vi ett nytt försök längre fram i tiden. Något som är mer säkert är att fina Maya är dräktig! Hennes bebisar beräknas komma i mitten av April.


2020.03.08
Nu finns det nytagna bilder på kattungarna. De är nu 5 veckor gamla och vi har börjat ta emot besök.

Första besöket hade vi igår vilket resulterade i att fina Begonia blev tingad! Hon skall senare flytta hem till min uppfödare Lena (Ma'Chillas) och gå vidare i avel hos henne. Det känns riktigt kul! Jag känner Lena mycket väl och vi har en bra kontakt. Kommer därför att få många uppdateringar samt kunna följa henne hela livet :)


2020.02.29
B-kullen blev idag 4 veckor gamla. De bor nu i en mindre hage då de blivit mer rörliga och nyfikna. Det har provsmakats på mat, bekantats sig med toalådan samt fått in en liten klösmöbel och några små leksaker. Allt nytt är roligt och spännande. Bild från idag (Bartolomeus, Begonia & Brago).


22.02.2020
Bebisarna är nu 3 veckor gamla och vi har idag fotat dom. Duktiga och söta små modeller som växer så det knakar!


För er som ej följer mina sociala medier måste jag tyvärr meddela att jag tidigare i veckan tog det svåra beslutet att låta lilla Bindi somna in.. Hon föddes med en vikt på 56g och vi kämpade dygnet runt med att få upp henne i vikt med stödmatning, flera invägningar om dagen, gjorde plats åt henne vid mjölkbaren osv. Trots det stannade vikten helt av förra helgen. Mamma Lycka är så duktig på att kommunicera och gav mig ett tecken på att något inte stod helt rätt till, som vi ju anat från start. Vi tog lillan till veterinären på tisdag morgon och då bekräftades att hon hade lunginflammation och med den lilla lilla kroppen var prognosen inte alls god för henne. Jag tog beslutet där och då att låta henne få somna in med inrådan av veterinären. Så svårt när hjärtat skriker något helt annat. Det var i slutänden rätt beslut då jag vet att hon inte längre mår dåligt. Detta gjorde så ont i mig och jag har gråtit så efter henne som jag kom så nära. Kommer aldrig glömma henne.

Älskar dig föralltid min lilla ängel, Bindi 💕 


16.02.2020
Kattungarna är redan 2 veckor gamla! De börjar nu se ut och bete sig som små minikatter. Alla har öppnat ögonen och börjar bli mer medvetna om sin omgivning. Dom är verkligen såå goa, kurrar och älskar när man pillar på dom. Det är nu den riktiga socialiseringen med oss människor börjar. Kommer numera bo i hagen med kattungarna (som jag gjorde sist, hihi).
Rose är troligtvis dräktig! Hon har ökat i vikt, spenarna har ändrat färg och inte löpt på nytt. Men känner mig ändå inte 100% säker då fröken Lycka verkligen lurade mig här innan jul.. Jag hoppas verkligen!
Pappa Milo mår jättebra och har fullt upp att dejta damerna här (Maya och Malva). Igår tog jag beslutet att raka ner honom. Pälsen är lite svårhanterlig nu, dels pga det konstiga vädret men också pga alla hormoner. Det är skönt för honom att vara nedrakad nu när det skall bli varmare men han är ju inte lika snygg. Vi får börja om med hans päls nu vilket känns bra!


08.02.2020
Idag har vi haft kattungarnas första fotosession. De var inte speciellt samarbetsvilliga men vi lyckades ändå få till några stillbilder. Så här har ni första närbilderna. De är 1.v gamla idag!

Uppdatering om läget: Mamma Lycka är superduktig! Hon verkar läka fint efter snittet och mår till synes väldigt bra. Kattungarna likaså. Dom äter, äter, sover och äter lite till. Snart hoppas jag de börjar öppna ögonen, då får man en annan bild av vad det ska bli av dom, hur de kommer se ut. 


04.02.2020

Nu är dom äntligen här ♡ Fyra små ulltussar som växer och mår bra.

Lycka födde sina fyra kattungar i fredags natt (1/2-20) och allt gick jättesmidigt. Hon njöt av sina nyfödda och under hela lördagen låg hon och tog hand om dem, tvättade, diade och vilade mycket mellan varven.
På söndagsmorgon blev jag väckt av Lycka, hon hoppade upp i min säng och väckte mig genom att jama och stå och kolla på mig. Jag fick då en känsla. Gick direkt upp och satte mig på golvet bredvid henne och bolådan. Då fick hon en krystvärk!? och flera till därefter. Inom en timme hade hon fött fram bebis nr5 som sorgligt nog var dödfödd. Lycka fortsatte krysta så vi förstod att det mest troligt är en till bebis som skall ut. Hon låg med dessa krystvärkarna ett bra tag tills jag kände att det var dags att ringa till veterinären. De bad oss komma in omgående, vilket vi gjorde, och därefter gick allt snabbt.. De tog direkt in oss på ett rum där sköterskor och veterinärerer kom och tittade på Lycka. De tog blodprover, gav henne drop, röntgade och gjorde ultraljud som ju bekräftade det vi trodde.. Att det finns en bebis kvar i magen. Enda alternativet i detta läget var att göra kejsarsnitt då hon kämpat så många timmar utan att ha lyckats få ut ungen själv. Det visade sig att bebisen var på väg ut men Lycka hade ju kämpat så mycket innan med de andra 5 hon hade fött fram så hennes livmoder var för trött helt enkelt. Fanns inga krafter kvar. Vilket resulterade i att vi tyvärr förlorade bebis nr6 också. Känns riktigt tråkigt och ledsamt. Men det jag nu försöker lägga all min fokus på är de fyra första bebisarna och världens grymmaste mamma Lycka. Allt kan ju hända under en operation, så självklart var jag livrädd att mista min älskade mammakatt. 
Vi är nu hemma och såhär några dagar efter har allting gått över förväntan, kattungar mår bra och växer bra (Lycka hade nog laddat på mjölkbaren med grädde denna gången, haha) Lycka mår också bra, trots op. Hon tar hand om sina ungar och sig själv utan problem. Hon verkar inte ha speciellt ont i dagsläget vilket känns skönt. 
Mer uppdatering om läget kommer inom några dagar..


25.01.2020
Kattungarnas födsel är beräknad om cirka en vecka. Jag längtar som en tok!!! Nu var det ju ett bra tag sedan vi hade smått här och känner att det verkligen är dags. Är så redo med att skämma bort denna kullen med massa kärlek. Första uppdateringen kommer mest troligt upp på instagram. Så håll utkik där närmsta veckan!


12.01.2020
Hoppas alla har fått en fin start på år 2020!
NU NI! Har precis uppdaterat kattungesidan där vi gått ut med att vi väntar smått igen samt delgivit alla våra planer inför det kommande året. Insåg nu vilket superår jag har framför mig när jag fick se allt nedskrivet. Det blev lite mer verkligt ☺ Jag längtar som en tok efter LyckaXMilos bebisar. Är så nyfiken på hur de kommer se ut, deras personligheter, ljusa, färger, lining ja allt! 


27.12.2019
Jag har nyligen gjort några ändringar på vår instagram. Kontot heter numera minabellescats. Kände att det var dags att byta till något mer passande min uppfödning. Lite ledsamt att 'byta bort' Ralfs namn men han är ju fortfarande med i allra högsta grad, minst lika mycket som de andra katterna☺


25.12.2019
God Jul allesamman!
Här går allt finfint med våra nya familjemedlemmar. De har kommit in i gruppen riktigt bra måste jag säga. De är framme mer och mer för var dag som går och gör små framsteg. Att ta in två vuxna honor i en flock trodde jag skulle bli väldigt klurigt men detta visar på vilket bra psyke denna rasen har, att de är så lättanpassliga och i grunden lugna katter. Jag är så stolt över mina kissar också som accepterade tjejerna så fort. 
Ska uppdatera Roses sida längre fram då jag nu först vill lära känna henne och Maya. Info om Malva och Maya kommer att finnas på min mammas hemsida inom kort (www.stjarndrommens.webnode.se). 


22.12.2019
Igår åkte jag och min mamma Åsa (S*Stjärndrömmens) till Oxelösund hem till Lena (S*Ma'Chillas).
Där var vi för att hämta två av hennes honor, Maya 2år och Rose 1år, som Lena valt att omplacera till oss pga olika omständigheter. För mig är detta helt rätt i tiden då jag nyligen tog det svåra beslutet att omplacera min älskade lilla Thea (som för övrigt trivs och har det jättebra i sitt nya hem!) Vi är så glada och tacksamma för dessa två dunderfina tjejerna som skall gå vidare i avel här hos oss. Ett stort tack till Lena för förtroendet!! Vi kommer att ta väl hand om dom och lovar att de kommer få ett jättebra liv här tillsammans med oss.
Maya och Rose har varit runt i hela lägenheten och nosat, ätit och gått på lådan. Sakta men säkert kommer de våga sig fram. Våra andra katter går här och lever på som de brukar. Lite småfräs har det varit men inte farligare än så. Ska bli så kul att lära känna dessa två. Är så nyfiken på dom. Igårkväll hade vi en kort mysstund i famnen annars har vi bara klappat lite på dom. De får komma fram i sin takt helt enkelt.
Fortsättning följer...


16.12.2019
Har fått lite uppdateringar under helgen om hur det har gått för Thea i sitt nya hem. Första dagen var det lite fräs, som man ju alltid får räkna med när man introducerar katter för varandra. Det är mycket nya lukter, intryck, människor så de reagerar av osäkerhet. Men mina små hjärtan verkar redan nu, dag 3, ha vant sig vid varandra. De sover, äter och leker tillsammans. Thea har också haft några gosstunder i knät hos sin nya familj. Bättre än så kan det väl inte bli?! Detta känns så rätt och bra för min del! De kommer ha ett fantastiskt liv tillsammans :)


Jag har nu gjort lite ändringar under kategorin "Katterna". Ta er gärna en kik för att se vad som komma skall!
Gå också in på min mors hemsida www.stjarndrommens.webnode.se och titta in under hennes kattflik.


13.12.2019
Idag har Thea flyttat till sitt nya hem! Väldigt kul att träffa familjen igen och få en liten uppdatering om Gizmo (Ambrosius), hur han har det och hur han är idag. Han verkar minst lika go nu som när han var liten här.
Detta var tufft, men jag har en väldigt bra känsla över det hela och känner att detta var helt rätt beslut! Tror att Gizmo och Thea kommer ha det jätteskoj tillsammans. För er som är nyfikna på syskonens framtida liv kan gå in och följa deras instagram @gizmo_thea. Stort lycka till med världens härligaste tjej!!


10.12.2019
Jag har lite tråkiga (men också roliga) nyheter. Har under några veckors tid funderat fram och tillbaka.. och nu tagit det väldigt svåra beslutet att omplacera min underbara lilla Thea. Hon var ju tänkt att gå i avel men jag tycker att hon har lite för mycket underbett och därför har jag valt att hon får gå som sällskapskatt nu istället. Hon är ju väääärldens goaste tjej som alltid är med, hon är rolig, knasig, söt, mysig och så charmig på alla sätt och vis. Hon är så nära min drömkatt jag kunnat komma utseendemässigt också med sin ljusa långa päls, bra lining, fin ögonform och färg osv. Jag hoppades ju in i det sista att hon skulle växa i sitt underbett men har insett att så blir inte fallet. 

Men nu då till de roliga nyheterna, Thea ska flytta till sitt kullsyskon Gizmo (SE*Minabelles Ambrosius) redan nu på fredag. Jag är så lycklig och glad för henne skull! Inte nog med att hon får leva med brorsan hela livet kommer hon ju få massa uppmärksamhet och kärlek av hela familjen Wågstrand. Kunde inte bli bättre!!!


30.11.2019
En liten uppdatering.. Det slår ju aldrig fel att när man väl gått ut med något så inträffar motsatsen, vilket nu blev fallet här. Lycka började helt från ingenstans att löpa för någon dag sedan. Så det blir inga kattungar runt Jul som vi verkligen hade hoppats på. Stor besvikelse såklart men Lycka och Milo blev så glada när de återförenades så det känns ändå bra i hjärtat. Vi måste ju också påminna oss om att Milo är en nybörjare ;) så vi får ha lite tålamod och tids nog kommer det små kattungar här igen. Lycka lurade oss verkligen, från intensivt löp med max två dagars uppehåll till efter att ha dejtat Milo inte löpa på 5-6.v, gå upp i vikt varje vecka och bete sig som om hon var dräktig.. Inte lätt att veta alla gånger med andra ord. Nu är dom vilket fall tillsammans igen så vi håller alla tummar och tår att de ska lyckas denna gången!


25.11.2019
I helgen badade vi Milo och Malva som nu har rena, lena och fina pälsar!

Kan nu också gå ut med att vi förhoppningsvis väntar kattungar runt Julafton. Lycka och Milo har varit på dejt och mycket tyder på att Lycka är dräktig. Det är ju ganska tätt inpå hennes första kull så därav är det lite svårare att se och avgöra om hon har bebisar i magen eller inte. Detta är ju också Milos första gång så ingenting är självklart men vi tror och hoppas verkligen! Längtar efter smått igen. Ska bli sååå mysigt!
Vid intresse av en liten från oss, gå in under Kattköp, läs info där och skriv redan nu.


03.11.2019
Idag avslutades den två veckor långa tävlingen (om ett jättesnyggt klösträd från VetZoo) på vår instagram. Vinnaren blev jätteglad och det är alltid kul att kunna liva upp någons dag sådär!

Tidigare idag försökte jag ge mig på att fota katterna.. men vädret var inte på min sida som vanligt. Grått och mulet gör att bilderna inte blir så färgglada och skarpa som jag önskar. Kanske inte kan önska mig så mycket av en mobilkamera heller iofs. Aja, bilder kommer när de kommer.
Här får ni iaf se några bilder på lilla Thea från dagens försök.


31.10.2019
Idag har jag fixat lite inom kategorin "Övrigt/Länkar" dels strukturerat sidan lite bättre men också skrivit några egna rekommendationer om de företag jag själv haft väldigt bra upplevelser hos. Känns viktigt att dela med sig av sådant. Så kika gärna in under den fliken "Övrigt/Länkar"så förstår ni vad jag menar!
Har också lagt till en ny flik idag "Eye Envy" som jag nyligen inlett ett samarbete med. Där har jag delat med mig av en rabattkod till er men skall uppdatera den sidan med lite informativ text inom kort.
Nu i helgen ska jag ta kort på alla katterna. Nu på senaste har dock dagsljuset inte varit någe vidare och petig som man är vill man ju såklart ha de bästa förutsättningarna för finast kort.


27.10.2019
Har idag startat en facebookgrupp: SE*Minabelles Chinchilla & Shaded silver Perser.
Varmt välkomna att joina för att se bilder/filmer och annat kul!


01.10.2019
Har idag uppdaterat lite smått här på hemsidan. Bland annat har jag lagt in lilla Malva under "Katterna" där ni kan bekanta er med henne under tiden min mors hemsida är under uppbyggnad (www.stjarndrommens.webnode.se). Malva är, för er som kanske inte vet, min mammas shaded silver hona som bor tillsammans med Milo. Gud så roligt dom två katterna har det ihop! Skall bara skriva ihop en bra infotext om henne, det kommer inom kort.


25.09.2019
Alla katterna mår fint här! Thea växer så det knakar, Ralf är lika fluffig och go som vanligt och Lycka löper som en tok. Nästa gång är det snygga Milo hon ska på dejt med. Längtar redan efter nya små bebisar men vill att Lycka ska få vila upp sig lite till innan det är dags på nytt (men hon verkar vilja annat *mjaauu*)
Ska försöka få till en dag att fota alla katter. Skulle vilja ha samma bakgrund på allas "profilbilder" som matchar hemsidans tema. Har idag lagt in infotext på Theas sida som beskriver henne som individ samt lagt in länk till hennes stamtavla och lite foton.
Som vanligt finns vi på instagram med dagliga uppdateringar för er som inte kan få nog av oss!


13.09.2019
Idag flyttade Akleya till sitt nya hem! Önskar er stort lycka till med denna underbara tjej ☺


09.09.2019
Idag hade vi besök av ett trevligt par här ifrån Sthlm. Det resulterade i att de tingade fina Akleya. Hon kändes så trygg i deras närvaro och nästan somnade i knäet vilket kändes helt fantastiskt. Äntligen har jag hittat det rätta hemmet åt henne också! Nu ska hon bara ombesiktas sedan är det dags för flytt.


07.09.2019
Alla katterna mår bra! Busar, äter gott, sover och njuter av livet.
Nu i veckan kom min mamma hem. Hon bor ju vanligtvis i Skåne men skall nu vara här uppe i Stockholm ett tag och hon tog då med sig båda katterna, Milo och Malva. Milo är lika snäll och go som vanligt och Malva träffade jag för första gången. Underbar tjej! Så kelig och mysig. Stryker sig, slänger sig på rygg och vill bara gosa (eller busa). Lägger in en bild på fina Malva här nedan. Hon är 6månader och har samma pappa som Lyckas kattungar.
Den kommande veckan har jag ett inbokat besök för min underbara Akleya. Nu är det förhoppningsvis hennes tur att flytta också! 


31.08.2019
Killarna som flyttade tidigare i veckan har båda landat och gjort sig hemmastadda. Jag får små uppdateringar om hur allt går, vilket jag verkligen uppskattar, då detta är min första kull så är jag lite extra nyfiken. Allt går bra och dom blir bortskämda med massa kärlek! Katterna här märker jag ingen större skillnad på. Lycka tror jag nog bara tycker att det är skönt. Hon har kommit ur sin mammaroll nu och börjat bli 'gamla Lycka' igen. Tiden gick så otroligt fort bara! Har uppdaterat, ändrat om och lagt till kategorier här på hemsidan. Nu finns det en flik med 'Tidigare kullar' istället för fotogalleriet (bilder finns på vår instagram @ralfthepersiancat samt på katternas egna sidor här). Har också lagt in lilla Thea nu under 'Katterna'. 


27.08.2019
Nu har mina fina killarna flyttat, Ambrosius igår och Anthero idag. Dom kommer att få det jättebra i sina nya hem. Jag har hittat rätt familj till respektive katt vilket gör att detta känns så himla bra. Dom lämnar ett stort tomrum här såklart och jag saknar mina myskillar.. Lite lustig känsla när man är ledsen fast glad på samma gång. Vilket fall så önskar jag fam. Wågstrand och Lindblom ett stort lycka till med sina nya familjemedlemmar. Njut av dessa underbara killar nu och skäm bort dom med massvis av kärlek ☺


23.08.2019
Idag är det Ralfs födelsedag! Han fyller 4 och vi firar med lite nya leksaker och något han tycker är riktigt smarrigt. Roligt för Ralf att han får fira sin dag med sina små favoriter. 
Igår var vi hos veterinären och fick sista vaccinationen/chippades/veterinärbesiktades. Kattungarna var så otroligt duktiga! De fick mycket beröm för att de var så lugna och snälla. Inte ett ljud sa dom när de fick nålar i sig. Nu är dom alltså helt redo för sina nya hem. I helgen ska de badas och fixas så de är rena och fina inför hämtningarna. 
Fick en liten tår i ögat igår av tanken. Jag har ju verkligen kommit dessa kattungar så nära, har spenderat varje dag tillsammans med dom sen de föddes. Det kommer bli väldigt tomt men samtidigt känns det som ett naturligt steg som jag ställt in mig på från första början. Känns ännu lite bättre när man känner sig nöjd över de härliga familjerna man valt. Detta kommer sluta väldigt bra och vi är nog så redo vi kan bli.
Titta förresten på tjusig Ralf är idag!


21.08.2019
Alla kattungarna bor fortfarande hemma då de imorgon ska till veterinären för att få sin sista vacc/chip/besiktas. Grabbarna flyttar sedan på måndag samt på tisdag nästa vecka. Jag ser verkligen fram emot att lämna över dessa underbara killar. Jag är så nöjd och stolt över hur de har blivit som individer. Det känns samtidigt ledsamt såklart men känslan av att de äntligen ska få flytta till sina nya hem, till familjer som verkligen längtar efter dom, det känns verkligen så himla bra! Dags för nya roliga äventyr helt enkelt.
Min underbara Akleya är fortfarande till salu. Trots många intressenter känner jag att jag inte hittat rätt hem
till just henne ännu. Så om du letar efter en lugn och mysig tjej som gärna ligger på dig i soffan och myser då är du varmt välkommen att höra av dig! Hon är också en väldigt vacker tjej (se bild nedan).
Och Thea stannar ju kvar hos oss som ni redan vet ☺


30.07.2019
Idag hade vi besök av ett par från Tierp. De kom för att kolla på Anthero och Akleya. Som vanligt är killarna alltid först fram och ska hälsa, tjejerna kan ibland vara lite svårflirtade.. Jag kände ganska direkt vem av kattungarna som skulle passa dom, Anthero! Han var framme och busade/visade upp sig från början till slut så de valde honom. Han kommer att få det superbra hos dom som har mycket tid för honom. Dessutom har de haft en perserhane innan. Dom tyckte att beslutet kändes jättebra och det tycker jag också!


28.07.2019
Inser nu att jag varit lite slarvig med uppdateringen här på hemsidan, men desto bättre på instagram som tur är så jag hoppas ni följer oss där!
Kattungarna blir 10V imorgon. De springer runt och busar som små galningar, trots värmen, med många drickapauser (står vattenskålar överallt nu i lägenheten). De är glada, pigga men också väldigt keliga. Trampar och kurrar. Gärna ligger dom på en när man sitter i soffan eller brevid. 
Sedan sist jag uppdaterade har det klippts klor och badats. Alla är jätteduktiga förutom lite sprattel i mellanåt, men dom har ju spring i benen så att stå/sitta still för länge är ju inge roligt såklart.
Har idag pratat med en ev kattungeköpare som vi bokade in ett besök med i nästa vecka. De som fortfarande är till salu är Anthero och Akleya. Jag ska försöka få till 10V bilder (med röda bakgrunden) i veckan.


15.07.2019
Idag fyller kattungarna 8 veckor. Dom alla mår bra och busar hela dagarna. De har nyligen blivit förflyttade ur sovrummet till "allutrymmen" här i lägenheten där de har mer plats att springa av sig och leka.
Jag har nu gått ut med vem av kattungarna som kommer att stanna här hos oss och det är lilla Althea. Jag hade gärna behållt alla då de är så otroligt trevliga och mysiga hela bunten, men det går ju såklart inte. De som nu fortfarande söker hem är Akleya och Anthero. 


10.07.2019
Har idag lagt in nya bilder på kattungarna.


09.07.2019
Nu är kattungarna redan 7 veckor. Tiden bara springer iväg känns det som. Jag ska senare i veckan ta nya bilder på dom och lägga in här på hemsidan men först behöver nog smågrisarna ett bad. Under tiden får ni som sagt kolla instagram. För övrigt så mår dom alla bra! Äter, går på lådan, busar galet och sover. Sen myser vi massor såklart!


27.06.2019
Igår hade vi besök av en familj som ville titta på killarna. Mina allra första kattungebesökare, lite pirrigt, men det gick så himla bra. Det var inget lätt beslut dom hade framför sig då båda killarna var framme och verkligen ville bli valda... Men det slutade med att dom tingade underbara Ambrosius. Det känns jättebra, han kommer garanterat bli bortskämd med såå mycket kärlek hos dom.

Har gjort en VIKTIG ändring här på hemsidan. Jag har bytt mail, då jag ibland brukar ha problem med min gmail så är det bättre att köra med min andra/ordinarie mail. Den aktuella mailadressen är nu: lisastjarnstrom@live.se


24.06.2019
Har lagt in nya 5v bilder på kattungarna nu. Här är det verkligen full rulle. Riktiga små busungar har dom blivit, dom brottas, jagar varandra och börjar nu bli mer "kattiga" till sättet. Det är så roligt att se deras utveckling. 
Dom mår alla bra, tränar på att äta riktig mat och gå på toa. Vissa fattar snabbare än andra. 
Kattungarna är så trevliga till sättet och väldigt keliga. De älskar att klättra upp i mitt knä och det slutar oftast med att jag fastnar hos dom då alla till slut somnar på mig..  


14.06.2019
Nu har jag uppdaterat lite på kattungesidan, har lagt till lite kort info om hur kattungarna är som individer. Det kommer troligtvis att fyllas på vartefter ju mer dem visar av sig själva. Dem alla är vilket fall heeelt underbara! Så mysiga och härliga till sättet. Har de senaste dagarna också uppdaterat med mycket bilder och filmer på instagram för er som är nyfikna på kattungarna.


10.06.2019
Idag har vi bokat in första kattungebesöket! 


10.06.2019
Idag har jag lyckats fota kattungarna (med hjälp av min mamma). Dom är dundersöta allihopa och har ju nu börjat bli lite mer rörliga.. Vi har idag också uppgraderat bolådan till en liten hage. Där både mamma Lycka och kattungarna verkar trivas! Imorgon ska den inredas med massa roliga saker också.

Milo bor ju som ni vet hos min mor (i Skåne) som nu är här på besök. De övernattar hos min mormor som bor ca 5min härifrån. Igår var vi där hela kvällen och myste massor med Milo. Han är en så snäll och trevlig katt! Verkar inte ha några problem alls med miljöombytet. Passade givetvis på att fota honom också när jag var där. In och kolla på vår instagram för färska bilder på Milo och kattungarna.


03.06.2019
Försökte fota kattungarna idag på deras 2v dag men varken dom, ljuset eller mobilkameran ville samarbeta. Blev helt enkelt inte riktigt nöjd med bilderna så jag ska ta några nya. Kommer upp på hemsidan inom kort!


02.06.2019
Idag kan vi säga att kattungarna haft sina första besökare här, våra kattälskande vänner. Det blev mycket mys och kattungarna skötte sig jättebra!
Imorgon blir de 2v gamla. Känns som att tiden bara springer iväg.. Jag ska imorgon försöka ta nya kort på kattungarna var och en för sig. Hoppas på samarbetsvilliga modeller. Alla har nu dessutom öppnat ögonen.
Jag har bestämt mig för att ta bort fliken "Dagbok", den kommer att ta upp för mycket utrymme här på hemsidan. Bilder kommer jag lägga upp dagligen på vår instagram @ralfthepersiancat och så tänker jag att jag kan skriva mer här, under fliken "Nyheter". Tror att det blir bra!


28.05.2019
Kattungarna växer så det knakar.. Idag har dom varit sådär superdupermega gulliga hela bunten. Jag kan ju inte låta bli att ta på dom, pussa på dom och lyfta upp dom ibland. Och när jag tar upp dom så lägger dom sig i handen. Vissa somnar med tungan ute. Andra kurrar och myser. Ja, ni kan ju bara tänka er hur gulligt det är.
Idag är de 8 dagar gamla och Anthero är den första som börjat öppna ögonen.


26.05.2019
Idag har vi haft kattungarnas första fotosession. Dom skötte sig bra, lite gnäll och sprattel men vi fick ändå till några fina stillbilder på dom. Har idag uppdaterat Kattungar/Planer med en varsin sida till respektive kattunge. Där får ni nu också reda på namn och kön. In och kika!
Har också uppdaterat med att lägga in några länkar till uppfödare, klubbar, förbund osv. under Övrigt/Länkar.


24.05.2019
Alla fyra kattungarna mår jättebra! Dom är så otroligt goa och söta!
Jag ska imorgon försöka ta kort på var och en försig och lägga upp här på hemsidan under "Kattungar/Planer".  


21.05.2019
Wow, nu är kattungarna äntligen här! De föddes igår (20/5) och det blev en lång natt men förlossningen gick jättebra. Lycka var superduktig från början till slut. Nu har vi alla hunnit landa lite och jag har inte kunnat släppa ögonen från kattungarna.. De är så himla söta och goa! 
Nu kan ni gå in under fliken "Dagbok" där jag lagt upp första inlägget om kattungarna.


13.05.2019
Nu är veckan äntligen kommen, veckan då kattungarna är beräknade att komma (dag 63=fredag 17/5). Här är vi nog så redo som det går att bli. Lycka verkar nu också vara lite trött på att gå runt med tunga bebisar i magen. Undra hur många hon har där inne.. I slutet av denna vecka vet vi förhoppningsvis! 


05.05.2019
Har idag uppdaterat hemsidan en hel del.. Har lagt till två nya flikar "Kattköp" och "Dagbok". Under kattköp finns det nu massa bra info till er kattköpare, så in och läs. Kommer troligtvis uppdateras lite med tiden. Under fliken dagbok fick jag tanken att jag ska försöka föra som en liten dagbok/veckobok när kattungarna kommit. Det är något jag själv skulle uppskatta som kattköpare så jag hoppas det blir ett bra koncept.
Lycka går och vankar här hemma. Det är mycket vila på hennes schema nu. Hon sparar sina krafter och laddar inför vad som komma skall. Nu är det bara ca 2veckor kvar.. Längtar såå mycket!


12.04.2019
Kan nu gladeligen meddela att Lycka är dräktig, jippie! Som vi längtar efter de små.
De beräknas komma i mitten av maj. Så nu håller vi alla tummar för henne att allt kommer gå bra!
Har nu lagt in länkar till katternas stamtavlor på deras sidor (Lycka och Milo). 


23.03.2019

Nu finns det lite mer info om vår fina Milo. Det kommer att fyllas på vartefter ju mer vi lär känna honom och börjar se hans riktiga personlighet. Han har för övrigt precis blivit nedrakad (pga tovor i päls hos förra ägaren) och ser väldigt rolig ut. Vi får se om vi kan få till några okej-bra foton på honom nu. 


16.03.2019
Välkomnar vår underbara Milo in i familjen och inom kort kan ni läsa om honom här på hemsidan.


15.01.2019
Uppdaterar hemsidan för fullt! 



Lisa Stjärnström
Alla rättigheter reserverade 2018
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång